Múky KVÁSKOVANIE
Kategórie: PEČIVO
Kváskovanie sa stalo veľkým trendom minulého roka a trvá dodnes. Chceli by ste zvládnuť toto umenie, ale zatiaľ ste si netrúfli? Skúste to s múkami KVÁSKOVANIE z našej ponuky.
Základní informace
Výrobca / distribútor | PENAM SLOVAKIA, a.s. |
---|---|
Značka | KVÁSKOVANIE |
WWW | http://mukykvaskovanie.sk/ |
Gramáž / objem spotrebiteľského balenia | 1000 g |
Dátum uvedenia na slovenský trh | 03/2021 |
Hlavná konkurenčná výhoda produktu
Kváskovanie sa stalo veľkým trendom minulého roka a trvá dodnes. Chceli by ste zvládnuť toto umenie, ale zatiaľ ste si netrúfli? Skúste to s múkami KVÁSKOVANIE z našej ponuky. ZÁKLADOM JE SPRÁVNA MÚKA Skôr, ako sa pustíte do kváskovania, mali by ste poznať štyri základné tipy múk, ktoré nájdete aj v našej ponuke: • Ražná múka celozrnná – jedna z najdôležitejších múk na kváskovanie, slúži na založenie a udržiavanie kvásku. • Ražná múka chlebová – slúži na založenie a udržiavanie kvásku a pečenie ražného alebo ražno-pšeničného chleba. • Pšeničná múka hladká T 650 – ideálna na pečenie kváskového chleba, croissantov alebo focaccie. • Pšeničná múka hladká 00 Extra – vhodná na pečenie rožkov, bagiet, pizze a krehkých ciest.